In de macrokosmos van het leven zijn er microkosmoszakken die de grotere foto weerspiegelen. Vaak wordt de grotere foto een beetje even onduidelijk of onduidelijk om te begrijpen of gemotiveerd te worden door of van waaruit te ontdekken. Wat we kunnen oppikken als we even nadenken over enkele van de meer bekende locaties in ons leven, kan van waarde zijn bij het uitzoeken van het grotere geheel.

Net als een aantal van jullie ben ik mijn hele leven een ‘gymrat’ geweest. Hoogstwaarschijnlijk is het fitnesscentrum ten minste 5 dagen per week, of ik nu in Los Angeles ben of niet, de stad. Gym life / Beast mode etc zelfs als je niet aan het sporten bent (wat ?!), kijk of deze je ten goede komen:

Gym: concentreer u tijdens de training op de spiermassa die u isoleert. Concentreer je en zie ze ook en voel ze ook oefenen.

Leven: blijf in de minuut. Concentreer u op wat u doet. Luister.

Gym: zoek de persoon die om hulp vraagt. Dat betekent niet dat ze het gewicht moeten verhogen. Het betekent dat ze zichzelf optimaal kunnen toepassen en uw milde vocale en fysieke ondersteuning kunnen toevoegen om ze uit te breiden.

Fitnessruimte: lees de lichaamsbeweging van de verschillende andere mensen. Krijg een gevoel of zij of hij snel beweegt en ook tijdgebrek heeft, en veel minder conversatie zou zeker geschikt zijn.

Leven: lees de lichaamsbeweging van de andere persoon. Gym life / Beast mode enz. Omdat zelfs meer interactie non-verbaal is dan gesproken, inclusief jou detecteert evenals instincten om te zien, “luisteren naar” en een ervaring of ontmoeting te voelen. Dit wil niet zeggen veronderstellingen maken, maar eerder om u te vragen een verhelderende vraag te stellen als u een verschil ontdekt tussen woorden waarnaar u luistert en de boodschap die u voelt.
Fitnesscentrum: Op het moment dat u de grootste spiervermoeidheid ervaart, bereikt u de beste resultaten. Blijf er nog wat langer bij. U kunt de volgende keer met meer eenvoud tillen en meer doen.

Leven: als je ge├»rriteerd bent en het gevoel hebt dat je het einde van je geduld of vaardigheden hebt bereikt, blijf dan een beetje langer vol, graaf een beetje dieper, kijk “buitenverpakking” voor verschillende andere keuzes. Dat is waar de beste levensvaardigheden worden ontwikkeld. Je zult steeds sneller omgaan zonder de angst de volgende keer echt te voelen.