Stackers stimuleren het lichaam om vet te verbranden, waardoor je dus kunt afvallen. Stackers die ephedra bevatten remmen de eetlust af en hebben een oppeppend effect. Het is een voedingssupplement die aantrekkelijk is voor fanatieke sporters, uitgaanders en mensen die willen afvallen. Maar waarom zou jij stackers willen kopen, hoe gebruik je ze en wanneer moet je ze vooral niet gebruiken?

Hoe werken stackers?

Stackers zijn voedingssupplementen die helpen met de vetverbranding. Een wondermiddel is het niet, maar het heeft wel degelijk een aantoonbare positieve invloed als afvallen je doel is. En ook als je actiever wilt leven. Stackers verhogen namelijk je metabolisme. Dat zorgt dat je sneller en effectiever overtollig vet kunt verbranden. De stof stimuleert je, waardoor je beter in staat bent je trainingsprogramma vol te houden. Deze stimulerende werking wordt grotendeels veroorzaakt door activerende substanties als cafeïne, guarana en groene thee.

Waarom stackers een goede aanvulling kan zijn

Waarom je stackers zou willen kopen is omdat het een goede aanvulling is op je normale, gezonde voeding. Je kunt ze gebruiken als je in kort tijd veel moet trainen, je veel vet wilt verbranden en je alerter en actiever wilt voelen. Voor beginnende bodybuilders is stacker ook een mooi middel. Je wilt niet dat je nieuwe spierweefsel schuilt achter een laagje vet waardoor je de spieren ook veel minder goed kunt aanschouwen. Met afvallen wil je het vetweefsel zo snel mogelijk omgezet zien in pure energie. Dat zorgt er ook voor dat je sneller spierweefsel opbouwt.

Stackers hebben dus een vetverbrandende werking, wat je een er ook voor zorgt dat je sneller op je streefgewicht komt en sneller de gewenste hoeveelheid spierweefsel kweekt. Je kunt dus sneller je sportieve doelen behalen, mits je de stackers op een verantwoorde manier gebruikt. De meest krachtige supplement is stacker 4, welke een hoge dosis cafeïne bevat.

Hoe gebruik je stacker?

  • Op dag één neem je 1 capsule bij het ontbijt.
  • Vanaf de tweede dag neem je 1 capsule weer bij je ontbijt
  • Een tweede capsule neem je bij de lunch
  • Neem de laatste dosis minimaal 6 uur voordat je gaat slapen. Doe je dit niet, dan is er een kans dat je te lang wakker ligt.

Na ongeveer 45 minuten begin je de werking van de capsule

De werking van een capsule begin je na ongeveer 45 minuten te voelen. Resultaten zie je meestal al vanaf 1 a 2 weken van gebruik.

Waarom je geen stackers moet kopen

Het is niet altijd aan te raden om deze voedingssupplementen te gebruiken. Stackers bevatten immers stimulerende middelen. Heb je hartklachten of ben je er overgevoelig voor? Dan kun je beter geen stackers gebruiken. Ook als je zwanger bent of borstvoeding geeft kun je beter wegblijven van stackers.

Waarom je geen stackers met ephedra kunt kopen (in Nederland)

In Nederland kun je geen stackers meer kopen welke ephedra bevatten. Dit had te veel bijwerkingen en is daardoor verboden voor vrij gebruik. Het wordt alleen nog als geneesmiddel gebruikt. Je kunt ze nog wel op illegale wijze in het buitenland verkrijgen, maar ze zijn hier niet voor niks verboden omdat de bijwerking ernstig genoeg waren (hartklachten). Stackers zijn prima middel maar gebruik ze op een verstandige manier.